БЛагодаря :excl:
Благодаря на всички, които се включиха!

И аз съм за сервитьора. А в длъжностната му характеристика впишете, като искате, детайлизирано описание на тези специфични задължения. В методологичните бележки към НКПД е отбелязано, че към името на длъжността може да се добави кратко пояснение, което да я детайлизира. Така да се каже - "за вътрешна консумация". Може примерно да си добавите "Сервитьор(наргилист)", с важното уточнение, че в този вид не може да го включите в уведомлението,
Здравей, така и направих :wink1:
Благодаря на всички, които се включиха!
В класификатора няма такава длъжност, :excl: Сервитьор ???
Здравейте,  трябва да назнача наргелист в бар, моля ако някой е назначавал на тази длъжност да ми каже коя точно длъжност е изплзвал от НКПД? Предварително благодаря на отзовалите се колеги :smile1: :blush:
Попълнете си декларация с бар код като нанесете данните автоматично се изчисляват лихвите  и може да ги видите.

Благодаря Ви! :good:
Здравейте, имате ли представа как става начисляването на лихвите по чл. 89 от ЗКПО. С реална проверка или електр. система на НАП проверява автоматично информацията по ГДД и автоматично ги начислява по сметката на лицето?
Здравейте, при мен казуса е следния декларираната авансова печалба е по-малка от год. печалба, не сме подавали кор. декларация по чл. 88 и съответно ще бъде санкционирани по чл.89 от ЗКПО. Знае ли някой как става на начисляването на лихвите, в смисъл електронната системата автоматичо ще ги изчисли и съответно начисли по нашата сметка или след извършване на реална данъчна проверка?
 Предварително благодаря?